Täna
17. juun
17...26
10...16
Homme
18. juun
18...25
10...15

Meelelahutus

Videotervitus! David Guetta ei jõua Weekend festivalil esinemist ära oodata

12:06 13. juuni 2018
Autor: Seitsmesed

Weekend Festival Baltic toimub tänavu 16.-18.augustini Pärnu rannas. Jaanuari alguses hõigati välja, et superfestivalile naaseb sel korral ka Prantsusmaalt pärit tantsumuusika legend David Guetta, kes sündmuse suures ootuses postitas fännidele videotervituse.

Suvises Pärnus esinevad lisaks hittlugude "Titanium", "When Love Takes Over" ning "Without You" poolest tuntud David Guettale ka 5miinust, A boogie wit da hoodie, AC Slater, Afrojack, Andres Puusepp @ Andres Aljaste, Andy C, Alan Walker, Arop, Axwell/Ingrosso, Big Shaq, Bombossa Brothers, Grennan Heart, Brooks, Desiigner, Don Diablo, Galantis, Hardwell, Headhunterz, Kert Klaus, Kygo, Lemaitre, Lemon Fight, Madison Mars, Malaa, Martin Jensen, Martin Solveig, Moksi, Netsky, Oliver Heldens, Pur Mudd, Post Malone, Proteus, Rammar DJ, Relanex, R3hab, Sigma, Syn Cole, Slushii, $uicideboy$, Swanky Tunes, The Second Level, The Prodigy, Tujamo, Tungevaag & Raaban, Zhu ja paljud teiseed.

Baltikumi suurim festival pakub külastajatele lisaks rikkalikule esinejate nimekirjale ka palju muid atraktsioone, samuti ei puudu välisündmusele omane telkla. Kaunisse Pärnu randa paigaldatakse neli lava, kus kolme päeva jooksul astub üles üle 70 artisti. Piletid festivalile Piletilevi müügipunktides

Videoloo avafoto: Daniel LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu