Täna
13. dets
-3...1
-4...1
Homme
14. dets
-7...-1
-7...-1

Meelelahutus

Nunnu! Curly Strings paiskas müüki fänninänni beebidele

Foto: 311.ee/curlystrings
16:18 14. juuni 2018

Armastatud folkbänd Curly Strings pani müüki rohkelt vahvat fännikaupa, millest suur osa mõeldud pere kõige pisematele muusikasõpradele.

Et tooted paisati müüki alles eile pole hetkel veel beebisid Curlyde kombekates näha. "Tahtsime fännidele pakkuda midagi uut, suvist ja lõbusat. Alustades Tartust Aparaadi tehasest Kuul Designi bändipusadega, liikudes edasi Reet Ausi taaskasutusel põhineva erikollektsiooniga, edasi veidi soodsama plaadivärvides bändisärgini nind lõpetades lõbusate lastesärkide ja beebibodidega, mis disainitud Anneli Kurmi poolt ja inspireeritud meie lugudest," kirjeldas ansambli laulja Eeva Talsi. "Loodan, et meie fännidele meeldivad," sõnas ta rõõmsalt, vahendab Delfi.

Tutvu toodetega SIIN!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?