Pühajärve Jaanitulel esinev Example kinkis fännile oma muusika kuulamiseks auto

Seitsmesed

Pühajärve Jaanitule üks peaesinejatest, muusik ja produtsent Example üllatas oma fänni tõeliselt uhke kingitusega. Artist kinkis oma fännile auto, et viimane saaks kuulata Example’i uhiuut muusikat. 

Inglise muusik ja produtsent Example on välja andmas uut muusikat, mis nii mõnegi fänni kurvastuseks ei ilmu füüsilisel kujul CD plaadil. Twitteri vahendusel pöördus artisti poole 24-aastane Jordan, kelle sõnul ei saa ta Example'i uut muusikat oma autos kuulata, sest seal puuduvad selleks vajalikud süsteemid nagu aux või bluetooth ühendus. Example ei jäänud vastust võlgu ja lubas fännile osta uue auto, kus uue muusikaga albumit nautida saaks. Artisti twitteripostitus on saanud väga palju tähelepanu ja kiitust fännidelt. 

 

Example ehk Elliot John Gleave esineb Pühajärve Jaanitulel juba sel reedel ja tema esituses saab kuulata maailmakuulsaid hitte nagu “Kickstarts”, “All The Wrong Places“ “Changed The Way You Kiss Me” ja koostöös Calvin Harrisega loodud “We'll Be Coming Back”.

Lisaks astuvad Pühajärve Jaanitulel lavale Kerli, Tungevaag & Raaban, Smilers, Terminaator, Karl-Erik Taukar, Shanon, Koit Toome, Traffic, Daniel Levi, Ott Lepland ja Lemon Fight. Paralleelselt pealaval toimuvaga leiab rannalaval aset vabariigi andekaimate riimiseadjate paraad.

Oma talenti näitavad 5 Miinust, Genka ja Paul Oja live-bändiga, Arop, Wateva ning Tigran & Naan.

Lisaks heale muusikale, suvisele meeleolule ja armastatud staaridele on Pühajärvel võimalik end proovile panna traditsioonilistes jaanipäevamängudes, sooritada looduskauni Pühajärve kohal benjihüppeid ning lõbutseda lugematutel atraktsioonidel.

Majutuseks on Otepääl rohkem kui 2000 hotellikohta. Festivalialal on avatud unikaalse asukohaga, maalilise pühajärve kaldal asuv telklaager.

Pühajärve Jaanituli 2018 piletid on müügil aadressil www.jaanituli.ee

Kommentaarid puuduvad