Mihkel Raud koges hullumeelset taksosõitu: oleksin napilt püksid täis lasknud

Seitsmesed

"Mul oli nii õudne, et oleksin napilt püksid täis lasknud. See juhtus eelmisel nädalal, kuid omal moel olen siiani šokis," meenutab Mihkel Raud, kuidas ta tellis sõidujagamisfirma äpiga takso, millega sõit osutus surmalähedaseks kogemuseks. 

Oma Tele2 blogis kirjutab Mihkel, et taksojuht kaapis kohalt, nagu juhiks ta mõnd romuralli eksponaati. "Auto hüppas läbi porilompide ning võttis suuna tee poole, mille otsas ilutses "telliskivina" tuntud liiklusmärk."

Raud püüdis taksojuhti hoiatada, kuid oli juba hilja. "Paiskusime vastassuunavööndisse, kust kaks-korda-kaks mees paar sekundit hiljem kuuekümnega U-pöördesse sukeldus. Auto püsis vaevu teel, ent rihtis end mingi ime läbi siiski otseks tagasi."

Juht ignoreeris sõidureegleid, punast tuld ning kiirusepiiranguid. Ühel hetkel näitas takso spidomeeter kiiruseks lausa 110 km/h. "Ma oleksin võinud talle midagi öelda, ent kui liiklusreeglid teda ei häiri, siis miks peaks üks kaeblev reisija tema maneere muutma? Pealegi oli ta täpselt sellise näoga, et kohtunuks me kusagil mujal, vedelenuks ma ammu vereloigus. Ma ei meeldinud talle ning tõtt-öelda olen ma taolisi jõmme eluaeg kartnud."

Pärast möödunud intsidenti otsustas Mihkel, et ta sõidab ainult päris taksodega. "Mulle meeldib jagamismajanduse kontseptsioon. Aga elu meeldib mulle rohkem. Praegu läks mul õnneks, aga mis siis, kui äpp mulle järgmise lunaatiku ette saadab?". 

Kommentaarid puuduvad