Homme
18. nov
3...7
1...6
Ülehomme
19. nov
0...4
-1...3

Meelelahutus

"Klassikokkutuleku" 3. osa võtted on täies hoos! Vaata lustakat galeriid!

Foto: Rauno Volmar/Delfi
11:37 21. juuni 2018
Autor: Seitsmesed

Kodumaise hittkomöödia “Klassikokkutulek” kolmanda ja ühtlasi ka viimase osa võtted käivad täistuuridel ning eile pandi Kauksi rannas püsti tantralaager, kus lõid kaasa ka Eesti huumorimaastiku elav legend Jan Uuspõld ning menukas koomik ja näitleja Ott Sepp, vahendab Kroonika.

Valmiva filmi põhitegevustik leiab sel korral aset peamiselt Ida-Virumaal. Režissöör René Vilbre sõnul on seal lihtsalt paganama ilusad võttekohad: "Oleme käinud kolm korda Peipsi ümber luusimas, paika panemas ja vaatamas. Võtted toimuvad Kauksi rannas, Illuka mõisas, Ida-Virumaa pankranniku ääres — see on lihtsalt nii fantastiline võttekoht ja seal on suisa lust seda filmi üles võtta."

Vaata galeriid SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?