Homme
18. nov
3...7
1...6
Ülehomme
19. nov
0...4
-1...3

Meelelahutus

Mis toimub? Kas Shanoni uus hitt on hoopis plagiaat?

14:00 21. juuni 2018
Autor: Seitsmesed

Eesti üks menukaim rokkansambel Shanon andis hiljuti välja uue loo pealkirjaga "Nüüd on see käes" ning näitleja Lauri Pedaja ja juutuuber Martti Hallik tegid katse. Nimelt kasutades laulutuvastamise äppi Shazam, tunneb rakendus ära hoopis teise loo.

Näitleja Lauri Pedaja ning juutuuber Martti Hallik on pannud leivad ühte kappi ja teevad koos videoplatvormis YouTube igal hommikul kell 7.00 ilmuvat saadet nimega "Mis täna?". Seekordses osas esitavad Lauri ja Martti Shanonile plagiaadisüüdistuse.

Kuula ja veendu ise, kas tegu võib olla plagiaadiga!

Shanoni sellesuvine hullutaja "Nüüd on see käes"


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Markus kallas 17:23 24. juuni 2018
Ma ise proovisin ka selle äppiga ja se näitab kah et se on plagiaat

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?