Uskumatu! Sellist Lauri Pedajat ei ole sa varem näinud

Seistmesed

Staarjuuksur ja näitleja Lauri Pedaja postitas oma Instagrami kontole fotod, mis esmapilgul tunduvad uskumatud. 

Nimelt osales Lauri vanamemmena muusikavideos. Selleks tuli tal aga enda välimust totaalselt muuta.

Lauri ise kommenteeris olukorda järgnevate sõnadega: "selleks, et musavideosse saada on kaks võimalust: kas olla jõhker püss (kui püssi käes ka hoida, saab boonuspunkte) või siis jätad oma eneseväärikuse koju, võtad vabalt, et mitte karta ennast lolliks teha. Jõhkra püsslusega mind niiväga õnnistatud ei ole, seega tuleb leida teine tee. Ausalt, mul pole endal ka aimu, mis laulule ja esitajale ma musavideos klouni tegin. Kõik olid kuidagi nii salapärased."
 

 
 
 

A post shared by Lauri Pedaja (@lauripedaja) on

 

Kommentaarid puuduvad