Retrobestil esinema pidanud Chicane haigestus, rannalava programmi lisandus Caater

Seistmesed

Täna pidi Pühajärve ääres toimuval ajastufestivalil esinema DJ Chicane. Kahjuks teatas artist korraldajatele, et viibib haiglas ja on sunnitud esinemise ära jätma.

Chicane andis Retrobesti korraldajatele viimasel hetkel teada, et tema Eestisse saabumine jääb tervislikel põhjustel ära. DJ sattus haiglasse küll juba nädal tagasi, kuid artisti esindajad lootsid kuni selle nädala keskpaigani mehe paranemist “Suure kahetsusega teatan, et viibin hetkel haiglaravil ja olen sunnitud ära jätma oma järgmised kontserdid. Mu elu ei ole ohus, aga mind tabas terviserike, mille ravimist olin pikalt edasi lükanud.” Retrobesti korraldajad soovivad Chicane'ile kiiret paranemist ja artistiga käivad läbirääkimised järgmise aasta festivalile tuleku osas.

Chicane'i lavaaeg ei jää artisti haigestumise tõttu tühjaks, vaid sel ajal annab rannalaval korraliku muusikalaengu Caater. Loomulikult kõlavad legendaarsed laulud “O Si Nene” ja “Dance With You” ning silmailu pakub tantsutrupp Panter. Lisaks Caatri taustatantsule näitab showtrupp ajastufestivalil kolme kümnendi moe- ja tantsukava.

Täna ja homme Pühajärve ääres toimuval Retrobestil astuvad lavale armastatud artistid möödunud aegadest. Teiste seas esinevad ajastufestivalil Alphaville, C.C. Catch, The Gibson Brothers, Baccara, E-Rotic, Bad Boys Blue ja Paradisio. Eesti artistides on esindatud Tuberkuloited, Singer Vinger, MR. Happyman, Nexus, Karavan, Black Velvet, Anne Veski ja Kuldne Trio koos Monika Tuvi tantsutrupiga. Retrobesti juhivad Mart Juur ja Peeter Oja.

Retrobest 2018 toimub Otepääl 29. ja 30. juuni ning kannab sel korral pealkirja “Suvepuhkus”

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad