Eesti suurim stiilipidu Retrobest sai hoo sisse

Seistmesed

Ajastufestival Retrobest on alanud ja esimene päev tõi looduskauni Pühajärve äärde tuhanded ajarändurid. Ajatute hittidega kostitasid külalisi parimad artistid Eestist ja välismaalt.

Retrobesti esimese päeva avas Tuberkuloited, kes esimesed saabujad kohe ühiselt laulma pani. Nii sai Singer Vinger teatepulga üle võtta ja rahva hääl läks ainult valjemaks. Seejärel saabus lavale Mr. Happyman, kelle saatel ajarändurid hakkasid järjest kõrgemal hüppama. Lõunamaised rütmid tõi Pühajärvele The Gibson Brothers, kelle saatel ka esimesed salsa sammud tehti. Oma 15. juubelikontserdiks tuli kokku tüdrukutebänd Nexus, kes tõestas, et rahval on nende laulud siiani meeles ja südames. Pealava õhtu viimased kaks välismaa artisti panid Pühajärve mahutavuse proovile. C. C. Catch ja E-Rotic tuletasid omal moel meelde keelatud aegu.

Rannalaval tegid diskot Tartu parimad plaadikeerutajad Marko Kiljak, Vahur Kollom ja Cristo Rääbis. Kuldne Trio astus lavale koos tantsutrupiga Panter ja rohkeid üllatusi pakkus Caater. Kogu õhtut juhtisid Mart Juur ja Peeter Oja.

Pidu jätkub juba varsti ja täna lähevad lavale Karavan, Baccara, Black Velvet, Anne Veski, Alphaville, Paradisio ja Bad Boys Blue.

Kommentaarid puuduvad