Retrobesti teine päev pakkus ajaränduritele kuhjaga nostalgiat

Seistmesed

Ajastufestival Retobest on selleks korraks läbi ja uued seiklused ning põnevad retroartistid ootavad juba aasta pärast. Festivali teine päev pakkus ajaränduritele lõbusat meelelahutust, sõõmu nostalgiat ja parimaid hitte möödunud aegadest.

Retrobesti teisel päeval astusid pealaval üles Karavan, Baccara, Black Velvet, Anne Veski, Alphaville ja võimsa lõpu selleaastasele festivalile pani Paradisio. Rannalaval lõbustas publikut Bad Boys Blue ja parimaid hitte mängis DJ-puldis Rauno Märks. Tänapäevaseid hitte panid retrovõtmesse alati parimas vormis Mask ja Ott.

Sel aastal osalesid Retrobestil veel Tuberkuloited, Singer Vinger, Mr. Happyman, The Gibson Brothers, Nexus, C. C. Catch, E-Rotic, Kuldne Trio ja Caater.

Pildigalerii on nähtav SIIN.

Kommentaarid puuduvad