Homme
19. veeb
2...5
-2...3
Ülehomme
20. veeb
0...3
0...3

Meelelahutus

Sünne Valtri: mul on väga keeruline kedagi endale ligi lasta

Foto: Instagram.com/synnevaltri
12:48 11. juuli 2018
Autor: Seitsmesed

Eesti ühe menukaima ansambli "Patune Pool lauljanna Sünne Valtri tõdes Õhtulehele antud intervjuus, et fännid on tema bändile kõige tähtsamad üldse! "Kui neid ei ole, pole ka bändi mõtet teha," lausub lauljatar.

"Neid fänne on umbes kümme, kelle näod ja nimed on meile teada. Tegelikult on kaks neiut, kes mõlemad käivad sama palju meie kontserdil. Aga kuna oli üks nimi vaja öelda, siis pakkusime välja Kristiina," räägib Sünne.

"Aga ta on tõesti nagu igal pool platsis. See on lausa uskumatu, kuidas ta jaksab sõita meie bändi järgi – ükskõik kuhu Eestimaa punktini."

Kuigi fännidest kõneleb Sünne üldjuhul positiivselt, on tal tulnud kokku puutuda ka kuulajatega, kelle fänlus on ületanud teatud piirid. "Olen selles osas suhteliselt otsekohene inimene. Olen julgenud öelda, et ma ei lobise kellegagi pühapäeviti näiteks. See on aeg minule ja minu perele. Olen palunud sellesse  mõistvalt suhtuda," räägib Sünne,

Loe täispikka artiklit Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Liiklustalent
Mida toob veebruarikuu Sinu tähemärgile?