Homme
18. nov
3...7
1...6
Ülehomme
19. nov
0...4
-1...3

Meelelahutus

Palju õnne! Jüri Ratas saab neljandat korda isaks 

Foto: Dimitar DILKOFF/AFP/Scanpix
12:27 12. juuli 2018
Autor: Seitsmesed

Jüri Ratase abikaasa Karin Ratas on taas beebiootel.

Ameerika presidendipaariga kohtumise piltidelt paistvat beebiootust kinnitas Kroonikale rõõmsalt ka peaministribüroo juhataja Tanel Kiik, lisades juurde, et nii härra kui proua Ratas on ise olukorra üle väga rõõmsad, ent täiendavaid kommentaare antud momendil veel ei jaga.


Foto: Paul Hanna/Reuters/Scanpix

Viimati said Ratased titevarbaid kasta 2010. aasta kevadel, mil perre sündis pisike Robin Roger, kes tänavu sai juba 8-aastaseks. Peres ootavad uut väikest õde või venda pikisilmi lisaks veel ka 10-aastane Oliver Jüri ja 12-aastane Mariell.

Suured õnnesoovid perele ka Seitsmeste poolt!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?