Täna
20. juul
18...25
10...16
Homme
21. juul
20...27
10...16

Meelelahutus

Saatejuht Signe Lahteini viimne puhkepaik asub Jüri kalmistul 

Foto: Pressimaterjal/Kanal2
12:48 12. juuli 2018
Autor: Seitsmesed

Armastatud saatejuhi ja ajakirjaniku Signe Lahteini viimne puhkepaik asub Jüris, kus toimus kolmapäeval ka tema urnimatus.

"Meie väga armastatud Signe. Tema lõplik puhkepaik asub Tallinna lähedal Jüri kalmistul. Just Jüris veetis ta viimased ja väga õnnelikud eluaastad koos oma perega!" kirjutas "Kodutunne" oma sotsiaalmeedias.

Signe Lahtein sattus 22. märtsi õhtul traagilisse liiklusõnnetusse, mille tagajärjel sai naine raskelt viga. Õnnetuse järgsetel päevadel võitles ta Tartu Ülikooli Kliinikumis äärmiselt raskes tervislikus seisundis oma elu eest ning suri 2. aprillil teadvusele tulemata. Lahtein kremeeriti Tartu Krematooriumis 6. aprillil.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?