Täna
15. dets
-5...0
-8...-2
Homme
16. dets
-7...0
-9...-1

Meelelahutus

Sünne Valtri: Patune Pool teeb oma lugusid samade standardite järgi nagu Eurovisiooni võitnud Iisrael

Foto: Daisy Lappard/Delfi
12:46 14. juuli 2018
Autor: Seitsmesed

Armastatud Eesti ansambli Patune Pool lauljatar Sünne Valtri avas hiljuti Eu24'le antud intervjuus oma loomingu tagamaid ning selgitas, kuidas on ansambli Patune Pool repertuaar sarnane tänavuse Eurovisiooni võiduloole "Toy".

"Iisraelil lugu taga ei olnud, aga see on tehtud samade standardite järgi, nagu "Patune pool" teeb enda lugusid. Lugu peab olema selline, mis jääb kummitama. Seda ma tahangi öelda. Seal loos ei olnud ju meeletut kunsti sees, aga see pani kuulama, kasvõi sellepärast, et issand kui hea või issand kui halb," tõi Sünne Valtri välja. "Patuse poolega on samamoodi. Mõned lausa vihkavad "Dolce Gabbanat". Mõned on aga sellised, et õhtul ei saa magama minna enne kui see laul on ära kuulatud. Kõik taandub ühele tasemele: kui emotsioon on olemas, siis on kõik hästi," selgitas Sünne.

Loe täispikka artiklit Elu24'st


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?