Homme
17. jaan
0...3
-10...0
Ülehomme
18. jaan
-6...-1
-10...-1

Meelelahutus

Vau! Missis Estonia 2018 võistlusest võtab osa kolme lapse ema Ithaka Maria 

Foto: Viktor Burkivski/Õhtuleht
13:54 15. juuli 2018
Autor: Seitsmesed

Sel nädalavahetusel toimuvast Missis Estonia 2018 finaalist võtab osa ka Ithaka Maria Harito (endine Rahula), keda üldsus teab muusikakirjutaja ja lauljana ning kes on kahe tütre ja ühe poja ema, kirjutab Õhtuleht.

"Minu sõnum on see, et lapsevanemaks olemine on alati ja igal juhul õnnistus ka üksikvanemana ja ma soovin kõigile emadele südamele panna, et täpselt sama kallilt, kui me hoiame oma lapsi, tuleks hoida seda tütarlast meie endi sees, siis me jääme alles. Sellele konkursile tulin ma osa võtma, kuna see on iseendaks jäämise eksam ja sotsiaalne eksperiment," rääkis ta ennast tutvustavas videos.

Loe täispikka artiklit Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?