Jäätunud ripsmetega internetti vaimustanud tüdruk üllatab sel korral veelgi uskumatuma kaadriga!

Seitsmesed

Aasta alguses hullutas internetti Jakutskist pärit tüdruk Anastassia Gruzdeva fotoga, millel ta näitas karmi pakast oma elupaigas, kus temperatuur võib langeda alla -50 kraadi ning kus tema ripsmed olid lühikese jalutuskäiguga täielikult jäätunud.

Nüüd on aga käes suvi ja oma värskeimatel Instagrami piltidel naudib tüdruk hoopis 30-kraadist leitsakut. Nüüd hullutab tüdruk inimesi fotoga, millel tema nägu on üleni kaetud sääskedega. Maist septembrini on kohalikud sääskedega hädas, sest linna tekib putukaid hordide viisi.

Vaata üllatavaid fotosid allpool!

 

A post shared by Anastasia Gruzdeva (@anastasiagav) on

 

A post shared by Anastasia Gruzdeva (@anastasiagav) on

Kommentaarid puuduvad