Homme
27. juun
14...18
11...16
Ülehomme
28. juun
15...19
9...14

Meelelahutus

Ettevaatust! Interneti on vallutanud uus hullutav väljakutse

13:04 06. august 2018
Autor: Seitsmesed

Näib, et igal aastal hullutab Internetti mõni uus väljakutse. Viimaste aastate jooksul on maailma vallutanud mitmed videoväljakutsed ehk challenge'id nagu näiteks "Planking", "Icebucket challenge" või "Harlem shake". Umbes aasta tagasi oli kõige uuem ja populaarsem trend "Mannequin Challenge”.

Nüüd on Internet hullunud uuest väljakutsest - muusika saatel autost välja hüppamine ja tantsimine. Seda tehakse mustanahalise laulja Drake uhiuue laulu "In my feelings" taustal, millega käib kokku kindel tants, mida tuleb sooritada autost välja hüpates.

Väljakutse võib olla ka üsna ohtlik, sest sageli tehakse seda auto liikumise ajal.

Vaata videost, milline uus väljakutse välja näeb!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu