Homme
22. apr
8...18
-1...5
Ülehomme
23. apr
10...20
2...7

Meelelahutus

Ohhoo! Maire Aunaste leidis suurepärase viisi, kuidas kuuma ilmaga magada

Foto: Rauno Volmar/Delfi
12:24 08. august 2018
Autor: Seitsmesed

Endine telenägu ning riigikogu liige Maire Aunaste jagas sotsiaalmeedia vahendusel pilti sellest, kuidas kuuma ilmaga ikkagi hästi magada. Nimelt magab Maire lageda taeva all ning tema sõnul on see suurepärane ning soovitab seda ka teistele.

"Mu selle-suve lemmiktegevus: magamine lahtise taeva all! Sooja “ainult” 18 kraadi, taevas pilvitu ja õhk tuuletu - suurepärane augustiöö! Lähen vabatahtlikult juba enne südaöôd hoolega meisterdatud “voodisse”, kirjutab naine.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob aprillikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu