Täna
26. mai
9...16
5...10
Homme
27. mai
11...16
4...9

Meelelahutus

Palju õnne! "Pealtnägija" toimetajad Anna Gavronski ja Kristjan Pihl sõudsid abieluranda

Foto: facebook.com
12:34 09. august 2018
Autor: Seitsmesed

"Pealtnägija" ajakirjanikud Anna Gavronski ja ajakirjanik Kristjan Pihl sõlmisid eelmisel nädalavahetusel igavese liidu. Erilise sündmuse tunnistajate hulka kuulusid ka "Pealtnägija" kollegid, kes jagasid Facebooki ahendusel ka vahvat pilti pulmapäevast.

"”Pealtnägija” tiim on alati olnud nagu perekond, aga nüüd on see eriti tõsi. Nädalavahetusel pandi ametlikult paari Anna Gavronski ja Kristjan Pihl, kes nüüd kannavad ühist perenime Pihl," teatas saate meeskond sotsiaalmeedia vahendusel.

"Eeldatavasti Anna ja Kristjani puhul see eraldi seletamist ei vaja, aga meie telesaate tiimi retseptis on olnud alati suur annus inimeste vahelist hoolivust, et mitte öelda armastust. Veel kord – palju õnne!"

Palju õnne noortele ka Seitsmeste poolt!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!