Täna
26. mai
9...16
5...10
Homme
27. mai
11...16
4...9

Meelelahutus

Pilk peale! Andrus Vaariku tütar Marta rendib välja oma hipsterliku korteri

Foto: Christo Neemre/Delfi
15:19 09. august 2018
Autor: Seitsmesed

Näitleja Andrus Vaariku tütar Marta andis eile sotsiaalmeedia vahendusel teada, et üürib välja oma Mardi tänaval asuva korteri. Kuigi Marta pere kolib sealt välja, loodab naine, et pikaks ajaks see korter tühjana seisma ei jää.

"Kuna minu ellu on siginenud 2 uut meest siis ei mahu me enam minu armastatud poissmehe korterisse ära. Siin keskturu taga, Mardi tänava majas on vist päris paljud käinud ja teavad, et see on üks hea koht, 50m2 läbi kahe korruse, all on põrandaküte ja üleval pliit. Mööbliga on kuidas soovi on. Tulge vaatama!" kutsub Marta kõiki üles.

Fotosid kaunist korterist näed SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!