Kassiarmastajate unistuste töökoht! Kreeka loomade varjupaik otsib kiisudele hooldajat

Seitsmesed

Kreekas, Syrose saarel paiknev loomavarjupaik on välja kuulutanud vahva konkursi, mille abil soovitakse viiekümne viiele kassile leida tubli hoidja. 

God's Little People Cat Rescue postitas oma Facebooki lehele kuulutuse, et otsivad hooldajat varjupaigas elavatele kassidele. Kuulutuses seisis, et otsitakse inimest, kes oleks valmis kolima Syrose saarele, et täiskohaga kõigi 55 nurrumootori eest hoolt kanda - neid toita, ravida ja hellust jagada.  

Omalt poolt pakutakse väärilist töötasu (mis pole kuulutuses välja toodud), väikest elumaja, mille kõik kommunaalid on kaetud ning privaatset aeda, kust on vaade otse merele. 

Kuulutuses tuuakse välja, et ideaalne kandidaat võiks olla vähemalt 45-aastane või vanem, omada veterinaarteadmisi, autojuhilube (oskus sõita manuaalkäigukastiga) ning valmidus tegeleda ka metsikute või väga argade kassidega.

"Varjupaik asub looduskaunis ja eraldatud kohas, kus on talvel väga vaikne ja rahulik, kuid suvel palju sagimist. Parim kogemus on see inimesele, kes hindab loodust ja armastab rahu ning puhkab meeleldi üksinda. Muretsemiseks pole põhjust, üksindust ei teki, sest kassid on seltsiks ning ootuste kohaselt peaksid oma eluruume jagama koos mitme kassiga."

Pärast mõne nädalast vabatahtlikuperioodi, asub kandidaat tööle: 4 tundi päevas, minimaalselt kuueks kuuks, algusega 1. november, 2018. Kandideerimiseks saada enda foto ja CV aadressil [email protected]. "Meie kodulehel on palju pilte, mida vaadata, seni kuni vastust ootad.»

Kommentaarid puuduvad