Täna
26. apr
13...22
6...11
Homme
27. apr
12...21
5...11

Meelelahutus

Merle Liivak toob turule uue ajakirja EMA

Foto: Gabriela Liivamägi/Delfi
15:13 14. august 2018
Autor: Seitsmesed

Ajakirjaniku ja kolme lapse ema Merle Liivaku juhtimisel näeb septembri keskpaigas ilmavalgust ajakiri EMA, vahendab ERR Menu.

Ajakirja EMA fookuses saab olema uue ajastu emadus ja õnnelik lapsepõlv. "Minu enda jaoks oli puudu ajakiri, mis räägiks minu kui naise ja samas ka emaga, mis toetaks ning aitaks sirutuda argitasandilt kõrgemale," rääkis ajakirja looja ja peatoimetaja Merle Liivak.

Žurnaali teemadest on olulisel kohal emadus ja pereelu kui looming, inspireerivad emad ja pered, hooajaline peretoit, retseptid lastele, naise heaolu, ilu, mood ja disain, eneseteostus, tasakaalus suhted, eneseareng, teadlik vanemlus, haridus, imelised kodud, perereisid, seiklused looduses, jätkusuutlik elustiil ning mahukas lasteosa.

Refereeritud ERR Menu'st


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!