Täna
24. juul
20...28
10...18
Homme
25. juul
20...28
13...18

Meelelahutus

Tubli! Brigita Murutar läheb lapse kõrvalt kooli

Foto: Aldo Luud/Õhtuleht
13:45 14. august 2018
Autor: Seitsmesed

Brigita Murutar läheb sügisel 10 kuuse lapse kõrvalt kooli. Ta soovitab kõikidel emadel, kes tahavad samuti väikse lapse kõrvalt kooli või tööle minna, rahulikuks jääda ning mitte muretseda. "Lapsega on kõik hästi ja ta saab sinuta mõned tunnid hakkama, võta eemaloldud ajast viimast, õpi/tööta sajaga, kaugjuhtimisel muretsemisest ei ole nagunii kasu. N-ö kontrollkõned on tervitatavad, aga enamasti saad vastuseks, et kõik on timm, mölla edasi, kui on probleem, küll sulle teada antakse," sõnab ta.

"Minu töö eeldab palju sõitmist, pool elu veedame autos, eriti suviti. Alati peab kaasas olema terve pakk mähkmeid, riideid igaks ilmaks ja hea lapsehoidja. Kui laps jõuab lasteaiaikka, siis muutub elu tõenäoliselt tiba lihtsamaks," kirjutab Brigita Murutar oma blogis.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu