Homme
27. juun
14...18
11...16
Ülehomme
28. juun
15...19
9...14

Meelelahutus

Foto! Kirsti Timmer paljastab, kes teevad kaasa näosaate kuldses hooajas

Foto: Kristjan Lepp/Ajakirjade Kirjastus
12:40 16. august 2018
Autor: Seitsmesed

Juba sügisel jõuab TV3 ekraanile järjekordne hooaeg hittsaatest "Su nägu kõlab tuttavalt", mis on seekord eriline, sest osa võtavad juba saate eelnevatest hooaegadest läbi käinud andekad lauljad ja näitlejad. 

Ent kõige kogenumad on aga saate tegijad ja nii postitaski Ruudu toimetajana leiba teeniv Kirsti Valdstein-Timmer oma Instagrami kontole vahva foto, millega õõritab näosaate fänne kirjutades pildile saateks: "Anname ametlikult teada, et meie puhkus on läbi, hakkasime tööle. Ühtlasi avalikustame saate “Su nägu kõlab tuttavalt” kuldse hooaja kolm osalejat. Need on ikka endiselt režissöör Anna Stepanova, operaator Mustafa Celik ja toimetaja Kirsti Valdstein-Timmer. Juhhuuuu! Lubame, et teeme erakordselt hullu hooaja!"


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu