Täna
14. nov
6...10
3...7
Homme
15. nov
4...8
0...8

Meelelahutus

Kuhu edasi? Jaagup Kreem saavutas eesmärgi ja jõudis mootorrattal Nordkappi

Foto: Vallo Kruuser/Delfi
13:37 16. august 2018
Autor: Seitsmesed

Läinud päevad tagasi alustas armastatud muusik Jaagup Kreem keerulist mototeekonda Norra linna Nordkappi. Kokku plaanib Jaagup oma kaaskonnaga läbida lausa 5000 km ja jäädvustusi vägevast ettevõtmisest jagab mees Instagrami vahendusel. Nii näemegi, et eesmärk on juba paari päevaga saavutatud kui Kreem postitas Instagrami võidutseva foto! 

 

A post shared by Jaagup Kreem (@jaagupkreem) on

"Meie reisi peaeesmärk täidetud!" hõiskab Jaagup oma viimatises postituses. "Ööbisime telkides, sõime matkajate läga, mis muide oli ülimaitsev ja nüüd võtame suuna Lofootidele. GPS ütleb, et sinna on 1002 km," teatab ta rõõmsalt. "Norras olen nagu teistsuguses tegelikkuses. Tee siia oli lummav."


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?