Täna
16. nov
4...10
2...8
Homme
17. nov
4...8
-1...7

Meelelahutus

Carmen Pritson-Tamme emotsionaalses kirjas Eestile: meie riik ei ole kunagi olnud nii lõhestunud, kui ta praegu on

Foto: Daisy Lappard/Ajakirjade Kirjastus
15:26 21. august 2018
Autor: Seitsmesed

Endine saatejuht ja nüüd psühholoogiaõpingutega algust teinud Carmen Pritson-Tamme jagab sotsiaalmeedias emotsionaalset kirja, mis on pühendatud saja-aastasele Eesti Vabariigile. Naine räägib kirjas sellest, kuidas tema perekond pärast Siberisse küüditamist tagasi Eestisse naasis, kuid väljendab muret ka riigi püsimajäämise ees, kritiseerides valitsust, öeldes, et see on rahvast lahutunud. 

"Palju õnne kallis Eesti Vabariik. Sa oled saanud juba saja-aastaseks.
See on ilus number. Sada kannab endas palju arukust ja kogemusi, mida jagada edasi tulevastele põlvedele. Sada on müstiline number, mis kannab endas ühe põlvkonna algust ja lõppu. Sada on ühe inimese pea küündimatu vanus. Ühele väikesele riigile aga ilus algus....Kallis Eesti...siit tuleb minu kiri Sulle Sinu sünnipäeval.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?