Lõpuks ometi! Reet Härmat tuli välja omanimelise ilutootega

Anna-Maria Makko

Jumestuskunstnik ja #iluhoolik Reet Härmat esitleb sel sügisel isiklikku nahahooldusbrändi – puhtast loodusest inspireeritud looduskosmeetika sarja ÖLI.

Reet Härmat: "Tegutsedes aktiivselt ilumaailmas juba üle 20 aasta, tundsin puudust väekast ja naturaalsest nahahooldusest, mis oleks tõhus ja puhas igasugustest lisaainetest. Öli tooted on eranditult valmistatud 100% orgaanilisest toorainest. Kõik Öli lähteained pärinevad vaid parimate ja kontrollitud orgaaniliste sertifikaatidega kasvatajatelt, kes järgivad Fair Trade ning orgaanilise tootmise põhimõtteid.

Öli kasutab tooraineid millele on omistatud koguni 2 sertifikaati (Organic Soil Association, GB-ORG-05-EU Agriculture). Retseptides kasutame ainult väekaid taimi, mida inimkond on kasutanud oma ajaloo vältel juba antiikajast peale ja on ohutud. Iga taim on Öli retseptidesse valitud nii, et taimede vägi võimendub. Retseptide koostaja Ain Vaga mentoriks ja nõustajaks taimede maailmas oli Vigala Sass aka Aleksander Heintalu. Igal Öli tootel on (lisaks kosmeetilisele toimele) erinev energeetiline toime.

Jälgi iluhoolikute tegemisi Instagramis!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/10285248[/embed]

Kommentaarid puuduvad