Mis oleks kui maitsva õhtusöögi valmistamine oleks kiirem, kui eelmise päeva toidu üles soojendamine? Nimelt on internetis viimastel nädalatel ringlema läinud üks pastaretsept, mis on hämmastav selle poolest, et valmib otsast lõpuni ühes potis ja väga kiiresti, vahendab Postimees. Vürtsikas tomati-vorstipasta Vaja läheb: 400 grammi linguine´i pastat 400 g purustatud tomateid pool fenkolimugulat peotäis värsket basiilikut meelepärast tükeldatud vorsti, hästi sobib näiteks chorizo 2 teelusikatäit oliiviõli teelusikatäis soola pool teelusikat pipart Tee nii: Pane kõik komponendid potti ja lisa liiter vett. Lase kõik keema, keeda, liiguta pastarooga pastatangide abil, et vältida pasta kokkukleepumist. Keeda, kuni pasta on al dente ja peaaegu kogu vesi ära keenud. Selleks kulub 8-9 minutit. Lisa peale veel peotäis värsket basiilikut ja serveeri.