Täna
26. mai
9...16
5...10
Homme
27. mai
11...16
4...9

Meelelahutus

Gerli Padari ja Martin Parmase elu käib kahe linna vahel: põhimõtteliselt elame autos

Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht
13:09 19. september 2018
Autor: Seitsmesed

Laulja Gerli Padar ja võistlustantsu treener ning kohtunik Martin Parmas on koos oma kahe tütrega suures kolimistuhinas. Nimelt plaanib pere kolida Tartust Tallinnasse ning asuda elama Viimsisse. „Meist saavad viimsilased, ja õige pea, ning Viimsi on meile juba väga meeldima hakanud,“ ütlevad Gerli ja Martin. Esialgu on veel küll nii, et tütar Amanda ja Martin on end Tallinna sättinud ning Gerli pakib koos pere pesamuna Camillaga Tartu elu kokku. „Meie elu käib praegu kahes linnas, nii et elame autos. Reaalselt!“ naerab Gerli. „Kui midagi vaja läheb, siis keegi ei leia asju üles.“

Loe täispikka artiklit Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!