Täna
26. mai
9...16
5...10
Homme
27. mai
11...16
4...9

Meelelahutus

Palju õnne! Trad.Attack'i trummar Tõnu Tubli saab isaks!

Foto: Marianne Ubaleht/Delfi
16:09 19. september 2018

2017. aasta Eesti pärimusmuusikaauhindade jagamisel parima muusiku tiitli võitnud trummar ja hetkel ühe lennukama Eesti ansambli Trad.Attack! liige Tõnu Tubli ja Ugala teatri lavastusala juht Pille-Riin Lillepalu ootavad oma esiklast, vahendab Õhtuleht.

"Ega midagi salata pole, kõhtu sisse tõmmata ei saa. See on tõesti nii," kinnitab Tubli Õhtulehele beebiootust. Lillepalu ja Tubli esiklaps peaks ilmavalgust nägema aastavahetuse aegu. "See on kõik veel selline elame-näeme," jääb Tubli esialgu napisõnaliseks. 

Kui küsida muusiku käest, kuidas ta ise sellise uudise vastu võttis, siis ütleb mees naerdes, et sellest tundest paremat tunnet maailmas ilmselt ei olegi. "Kindlasti väga tore!" 

Palju õnne noortele!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!