Tegijal juhtub! Vaata, mis üllatus ootas reporter Anna-Maria Makkot, kui ta püüdis saada ülinõutud räppar Nublult intervjuud!

Seitsmesed

Seitsmeste reporter Anna-Maria Makko planeeris parajasti lugu Päästeteenistusega, et teha lugu uuenduslikust suitsu- ja vinguandurist Nublu, mis edastab häiret andes teate koheselt ka G4Si juhtimiskeskusesse. Päästeteenistuse üritusel pidi kohal olema ka Nublu isiklikult.

Kirjavahetuses Päästeteenistusega avaldas Anna-Maria Makko soovi saada kommentaar ka üritusel esinevalt Nublult, mida talle ka lubati.

Üritusele jõudes selgus aga, et salapärase räppari asemel oli kohal hoopiski Päästeteenistuse vapiloom, Jaan Rannapi loodud tuletõrjekoer Nublu.

Näib, et räppar Nublu sensatsioon on inimeste peas sedavõrd suur, et seesugune üllatus võib tabada ka uudistetöötajat ennast. 

Inimlik eksimus ja humoorikas situatsioon tegi otseloomulikult nalja ka reporterile endale ning nii postitas Anna-Maria Makko juhtunust ka vahva pildi enda sotsialmeediasse.

"Täna juhtus naljakas lugu. Läksin G4S turvafirma uue platvormi NUBLU esitlusele teadmisega, et saan intervjueerida salapärast räpparit, kes üldiselt pressi väldib. Selgub, et vapiloomaks on ikka see päris Jaan Rannapi loodud tuletõrjekoer NUBLU. Muidugi tegin oma lapsepõlve ühe lemmiktegelasega pilti ka," seisis foto pealkirjas. 

Kommentaarid puuduvad