Startis sügise suursündmus! Valgus Kõnnib 2018 festival toimub tänavu kolmel päeval

Seitsmesed

Eile õhtul sai taas Kadrioru pargis vaadelda tuhandeid säravad küünlaid ja üle 40 valgusinstallatsiooni. Üritusel astus üles Vaiko Eplik ja Eliit.

Kuna varasemalt on üritus Valgus Kõnnib Kadriorus osutunud äärmiselt populaarseks, siis on sel aastal sündmus toimumas suisa mitmel järjestikusel päeval.

Kes eile üritusele ei jõudnud, saab kaunist valgusemängu nautida ka 20. ja 21. septembril.

20. septembril algab festival Tallinna vanalinnas ja jätkub ka Kadrioru pargis. Reedel 21. septembril festivali viimasel päeval saab valgusilu nautida ainult Tallinna vanalinnas.

Kuna huvi tänavuse festivali vastu on suur, siis paluvad korraldajad festivali külastada võimalusel kas ühistranspordi või rattaga kui ilm seda vähegi võimaldab.

19. ja 20. septembril saab Kadrioru ja ka vanalinna suunal sõita eriliselt valgustatud retrotrammidega ning trammiliikluse graafikut on festivali ajaks ka sagedamaks muudetud.

Parkimisvõimalused on olemas Lauluväljaku Tiigi parklas, kuhu saab väikese tasu eest jätta nii auto kui ka ratta, Valge tänava parklas aadressil Valge 28 ning vajadusel saab jätta auto ka Valge tänava Kadrioru pargi poolsesse serva.

Festival toimub 19.-20. september Kadriorus ning 20.-21. september Tallinna vanalinnas.

Kommentaarid puuduvad