Täna
13. dets
-2...2
-4...1
Homme
14. dets
-7...-1
-7...-1

Meelelahutus

500 000+ jälgijaskonnaga Instagrami mõjutajad tulevad Tallinnasse Instagrami Konverentsile 

12:27 21. september 2018
Autor: Seitsmesed

13. ja 14. oktoobril toimub Eestis suurim Instagrami turunduse ja müümise konverents #IGTALLINN hotell Meritoni Konverentsi ja Spa keskuses.

Kohale on kutsutud Eesti, Vene ja Läti tipptegijaid sotsiaalmeedias, kellel on kümneid ning isegi sadu tuhandeid jälgijaid. Üles astuvad tuntud Instagrami influencer’id ehk eesti keeles mõjutajad, kes avavad meile Instagrami telgitaguseid, tutvustavad uusi trende turunduses ning annavad näpunäiteid nii tulevastele influencer’itele kui ka nendega koostööd teha soovivatele brändidele.

Kõigil osalejatel avaneb võimalus õppida reaalsetest edulugudest, kuidas mitmekordistada jälgijate arvu, luua huvitavat sisu ja teha tulemuslikku koostööd brändidega. “Eestis elava venelasena tunnen, et Eesti on turismi sihtkohana ainulaadne ja tahan aidata Instagrami Konverentsiga tuua Eestile rohkem rahvusvahelist tähelepanu koondades mõjuvõimsaimad rahva arvamusliidrid Tallinnasse konverentsile. Sel aastal teeme esimese pilootprojekti, aga järgmistel aastatel on plaanis asi veel suuremalt ette võtta,” selgitab konverentsi peakorraldaja Ruslan Gogin. Üritusele tasub tulla kõikidel ettevõtete ja turundusagentuuride esindajatel ning praegustel ja tulevastel influencer’itel.

Kohale tulnud esinejad jagavad teadmisi, kuidas paremini läbi Instagrami uusi kliente värvata ning luua toimiv sotsiaalturundusplaan, et investeeringud teeniksid just Teid ja Teie ettevõtmist. Näited saavad olema reaalsest elust, seega on konverents sobiv põhimõtteliselt igale ettevõttele ja digiturundajale.

Instagrami konverents on 13. ja 14. oktoobril Tallinnas toimuv üritus, kus Eesti, Läti ja Venemaa suurimad sotsiaalmeedia mõjutajad jagavad näpunäiteid teemadel: ​milline on Instagrami ja influencer’ite roll turunduse tulevikus; koostöö brändidega ja kuidas luua sisu, mis jälgijaid kaasaks; kuidas luua Instagramis oma bränd ja muuta see reaalselt maailmas müüvaks tooteks; Instagrami roll läbi Youtuberi silmade. Kuidas kaasata jälgijaid läbi mitme kanali.

Vene peaesinejad:

Sergei Kosenko Moskvast, üle 1 miljoni Instagrami jälgija: https://www.instagram.com/sergey_kosenko/

Irina Averbakh, 500 000 Instagrami jälgijat: https://www.instagram.com/averbakh_irina/

Eesti esinejad:

Victoria Villig, 37 000 Instagrami jälgijat

Paljas Porgand, 36 000 Instagrami jälgijat

Martti Hallik, 34 700 Instagrami jälgijat

Grete Paia, 32 200 Instagrami jälgijat

Maija Armaneva (Läti), 27 000 Instagrami jälgijat

Eesti konverentsi kavaga saab tutvuda SIIN ja Facebookis

Vene konverentsi kavaga saab tutvuda SIIN


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?