Homme
12. dets
-2...2
-3...2
Ülehomme
13. dets
-4...1
-4...1

Meelelahutus

Aiai! Elina Nechayeva tabati autoroolist nutijoobes

Foto: Madis Veltman/Delfi
12:29 21. september 2018
Autor: Seitsmesed

Tähelepanelik linnakodanik saatis Kroonikale foto, millel on näha, kuidas laujatar Elina Nechayeva näpib autoroolis nutitelefoni.


Lugeja foto

Teadupärast on viimasel ajal eriti suure luubi alla võetud autoroolis nutitelefoni kasutamine. Autoroolis nutitelefoni kasutavad inimesed on põhjustanud süüdimatult mitmeid liiklusõnnetusi. Pole tähtis, kas on meeletult kiire või oli valgusfoor punane: autoroolis peaks keskenduma auto juhtimisele.

Nutitelefoni näppime roolis ehk moodsa terminiga nutijoove on uus sotsiaalne probleem, mille mõju kasvab meeletu kiirusega. Kui aastaid on hurjutatud autojuhte purjus peaga rooli istumise, turvavöö kinnitamata jätmise või kiiruse ületamise eest, siis nutijoove on ajastule paratamatu mure selles nimistus.

Vaata ka videot, millel on näha, et isegi kõndides on raske nutitelefoniga sõnumite saatmine ja sotsiaalmeedias kolamine. Inimesed kukuvad, komistavad ja saavad viga. Miks arvatakse, et roolis ollakse selleks võimeline?! Juhtida autot, jälgida liiklust...


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?