Homme
21. apr
7...15
-1...4
Ülehomme
22. apr
9...18
0...5

Meelelahutus

Šokiräppar Tommy Cash avaldab peatselt debüütalbumi "¥€$"

Foto: Marianne Ubaleht/Delfi
15:30 08. november 2018
Autor: Seitsmesed

Eesti tuntuim šokiräppar Tommy Cash annab 30. novembril välja kauaoodatud debüütalbumi "¥€$".

Oma esikalbumil teeb Tommy koostööd maailmanimedega nagu Boys Noize, kes on muuhulgas produtseerinud armastatud A$AP Rockyle. Samuti teevad kaasa Amnesia Scanner, A. G. Cook ja Danny L Harle. Ühtlasi lubab muusik, et albumi feature listis on oodata ülipõnevaid nimesid.

Cash annab oma seni suurima autorikontserdi 29. detsembril Saku Suurhallis, kus esitleb oma debüütalbumit. Antud kontsert paneb alguse 2 kuud vältavale Euroopa ja Venemaa ¥€$ tuurile algusega veebruaris 2019.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob aprillikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu