Homme
07. juul
16...20
11...16
Ülehomme
08. juul
14...20
9...15

Meelelahutus

Video! Maailma oodatuim jõulureklaam on tõeline pisarakiskuja

Foto: Kuvatõmmis videost
15:58 15. november 2018
Autor: Seitsmesed

Igal aastal oodatakse enim Briti kaubamaja John Lewise jõulureklaame, sest need kannavad endas tõelist jõulumeeleolu ning lausa sulatavad südame. Selle aasta reklaam on samuti pisarakiskuja, rääkides Elton Johnist ning tema kujunemisest üheks maailma mõjukaimaks muusikuks. 

Reklaamklipp räägib sellest, kuidas 71-aastane Elton John mängib klaverit meenutades oma ema, kes eelmisel aastal suri. "Mõned kingitused on palju enamat kui lihtsalt kingitus," kõlab reklaami hüüdlause.

John Lewise jõulureklaam läks maksma seitse miljonit naela.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!