Täna tähistatakse rahvusvahelist televisioonipäeva!

TV3

Täna tähistatakse ülemaailmset televisioonipäeva! 22. korda tähistatava televisioonipäeva fookuseks on sel aastal kvaliteetne sisu, mis ühendab, inspireerib ja teavitab televaatajaid. Televisiooniprogrammide kvaliteet näitab, kui hästi on võimalik edasi anda meelelahutuslikku, inspireerivat ja teavitavat sisu.

Kvaliteetne sisu avardab televaatajate silmaringi ja aitab vürtsitada oma igapäevaelu erinevate inspireerivate saadetega. Teler teavitab vaatajaid põhjalikult ühiskondlikest probleemidest ning on värskete uudistega kursis. Televisioon pakub lastele ja noortele rohkelt rõõmu ja uusi teadmisi erinevate saadete, anima- ja dokumentaalfilmide näol. Mitte ükski meedium ei ole nii võimas, kui on televisioon – nägemise, kuulmise ja liikuva pildi kombinatsioon.

TV3 otsis välja möödunud aasta kõige säravamad telehetked, kui ekraani ees viibis rekordarv inimesi. Peaaegu miljon televaatajat viibis televiisorite ees 1. aprillil ja 5. novembril. Aprilli esimesel kuupäeval olid lemmiksaadeteks „Hommik Anuga“ (172 700 vaatajat), „Meie aasta Iraanis“ (161 900 vaatajat) ja „Eesti otsib superstaari“ (145 100 vaatajat). Novembrikuu viiendal kuupäeval oli aga TOP 3 järgmine: „Aktuaalne kaamera“ (133 100 vaatajat), „Kuuuurija“ (131 800 vaatajat) ja „Kodutunne“ (129 300 vaatajat).

 

Kommentaarid puuduvad