Täna
26. mai
9...16
5...10
Homme
27. mai
11...16
4...9

Meelelahutus

Koit Toome avameelselt sügavast depressioonist: mõtlesin, et kutsun endale esimest korda elus kiirabi

Foto: Stina Kase/Kroonika
11:36 07. detsember 2018
Autor: Seitsmesed

Laulja Koit Toome tunnistas värskele Kroonikale antud intervjuus, et langes kevadel nii sügavasse depressiooni, et oli veendunud – ta teeb laulmise ja muusikutööga üldse lõpparve.

Järgmisel aastal 25. lava-aastat ja ümmargust sünnipäeva tähistav Koit Toome (39) seisis tänavu silmitsi oma senise elu rängima mõõnaga. Juba pikemat aega enne paanikahooge ja ärevushäireid täis öid tundis ta, et midagi on temaga väga viltu.

"Enamik inimesi ei julge end avada ega oma nõrkusi välja näidata – selles mõttes võib paljudel tekkida küsimus, miks ma seda kõike räägin," sõnab Koit. "Ma ei tahtnudki sellest veel rääkida suvel. Nüüd, kui olen jälle terve, olen ma selleks valmis. Nii nagu minuga, võib kõigiga juhtuda. Ma arvan, et see on väga paljudele eestlastele, eriti meestele probleemiks. Mina sain oma perearstilt abi ja soovitan teistelegi julgemini arsti poole pöörduda. Ei tohiks valehäbi tunda. Enamik inimesi ei küsi abi, nad proovivad ise kuidagi hakkama saada, aga see ei pruugi hästi lõppeda…"

Loe täispikka artiklit Kroonikast


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!