Täna
23. mai
13...26
9...15
Homme
24. mai
14...23
7...13

Meelelahutus

Tanja Mihhailova-Saar räägib emadusest ja sellest, miks ta suhtleb pojaga vene keeles

Foto: Daisy Lappard/Naisteleht
13:54 07. detsember 2018
Autor: Seitsmesed

Värskes Naerata! jõuluhõngulises numbris räägib Tanja Mihhailova-Saar emadusest, pisipojast ja avalikustab, miks räägib ta pojaga vene keeles.

Tanja pajatab värskes numbris ka sellest, kuidas ta oma pere tervena hoiab, miks ta avalikult oma poega ei toida ning meenutab esimest korda, mil ta Teodori sülle võttis. "Ma otsustasin kohe ära, et ma ei käsitse teda nagu portselani," lausub Tanja. 

Ka tunnistab Tanja, et poeg Teodor kasvab üles kakskeelsena. "Ma räägin Teodoriga vene keeles. Ta saab kohe kaks keelt suhu," kinnitab Tanja. Miku nägu, aga Tanja tegu poiss on ema sõnul väga hea poiss, lõbus ja uudishimulik, kuigi magamisega on veel natuke probleeme. "Ja mina olen suur magaja," selgitab Tanja.

Loe täispikka artiklit ajakirjast Naerata!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu