Tanja Mihhailova-Saar avameelselt emadusest: Teodor võiks olla lugupidav enda vastu, minul võttis selle õppimine liiga kaua

Seitsmesed

Lapsevanemate rolli nautivad muusikud Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar rääkisid avameelses inetrvjuus Kroonikale lapsevanemarollist ja sellest, kuidas nad põnevusega jõuluaega ootavad. "Tahan ja loodan seda ägedat lapselikku rõõmu ka ise jälle tunda, tänu sellele, et tema tunneb seda," räägib Tanja Mihhailova-Saar. 

Tanja Mihhailova-Saar on nõutud nii tööl kui ka kodus, mis paratamatult paneb küsima, mis kellast naine juba jalul on. "Täna läks suhteliselt hästi, tõusin pool kümme. Magama sain kella kolmest", räägib lauljatar.

Aga ei, uneajaga hakkab meil vaikselt juba paremuse poole minema. Seni sain seda parimal juhul kolmest poole seitsmeni. Aga viimasel ajal tundub, et poisil hakkab mingi sisemine režiim muutuma, ta on hakanud ärkama poole üheksa kuni kümne paiku, mis on tore. Muusikutena oleme Mikuga harjunud poolest ööst magama minema – selles osas paistab Teodor olevat väga oma vanemate poeg.

Loe täispikka artiklit värskest Kroonikast

 

Kommentaarid puuduvad