Internet on hämmingus! Toatäis kingitusi ainult ühe pere lastele?

Seitsmesed

Üldiselt peetakse kingitustega liialdamist pigem taunitavaks tegevuseks, sest nii kaotab kingituste tegemine igasuguse mõtte. Üks kolme lapse ema on aga täiesti teisel arvamusel.

Kuigi kasvatusspetsialistid leiavad, et laste kinkidega üle külvamine on negatiivse mõjuga, sest tekitab neis liigset ärevust, keskendumisraskusi, kaotades kingisaamise erilisuse, on üks Austraalia pereema aga sootuks teisel arvamusel, vahendab New Zealand Herald.

Nimelt on austraallanna viimased viis kuud oma lastele kinke kokku ostnud ja peitnud asjad suurde seinakappi, mis tänaseks on asju ääreni täis. Facebookis jagatud ja sealt ringlema läinud fotodelt on näha, et naine on kokku ostnud kõike alates jalgratastest lõpetades videomängude ja pehmete kaisuloomadega. Asju on sisuliselt üks toatäis.

"Tegin lõpuks oma kingikapi tühjaks, et näha, mis ma kokku olen ostnud. Kas ma mainisin, et vihkan kingituste pakkimist?" kirjutas naine ise piltide juurde. 

Palju inimesed olid aga internetist fotosid nähes suures hämmingus ja lasid lendu mitmeid kommentaare.

"Heldeke, seda on ikka liiga palju! Ma paneks osa sünnipäevadeks kõrvale," kirjutab üks.

Teine kommenteerija on aga konkreetsem. "See on ju naeruväärne!"

Kuid austraallanna ei jätnud kommentaaridele vastamata ja lajatas. "Ühiskond tahab tõesti panna meid arvama, et laste hellitamine on kuidagi vale. Sinus üritatakse pidevalt süütunnet tekitada, kuid kinkide tegemises pole ju midagi halba," sõnab ta.

Vaata fotosid asjadest SIIT!

Kommentaarid puuduvad