Tallinna jõuluturg on avatud järgmise nädalani

BNS

Tallinna Raekoja platsi jõuluturg jääb avatuks kuni õigeusklike jõulupühadeni 7. jaanuaril.

Jõuluturu kultuuriprogrammi lõpetab juba pühapäeval jõuluvana Äffy, keda saab praeguste pühade jooksul viimast korda näha Raekoja platsil alates kella 12-st. Kell 13.35 astuvad samas lavale rahvatantsurühmad Kiili Keerulised, Kiilitar ja Kiili Kirjud, kes panevad punkti peaaegu kaks kuud kestnud mitmekesisele kultuuriprogrammile.

„Veel mõni päev on jäänud selleks, et külastada kogu perega Euroopa parima jõuluturu tiitli pälvinud Tallinna jõuluturgu, nautida veel kord pühademeeleolu ja olla ka kultuuriprogrammi lõpetamise juures. Jõuluturg ja seal avatud sadakond kioski jäävad kuni 7. jaanuari õhtuni tegutsema,“ ütles Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Tallinna jõuluturg avati 16. novembril koos tulede süttimisega Raekoja platsi jõulukuusel. Jõuluturu sulgemise järel jääb kuusk veel vähemalt kuuks Raekoja platsile.

Kommentaarid puuduvad