Reet Härmat annab nõu, kuidas olla talvel värske ja kaunis! Auhind loositud!

Anna-Maria Makko

Jumestaja ja iluhoolik Reet Härmat teab rääkida, mida tasub kasutada, et talvistel hommikutel puhanud ja klaar välja näha.

Auhinnamäng! Loosime Reet Härmati poolt välja valitud ilutoodete turgutuskomplekti, kuhu kuuluvad kodumaise brändi Öli peanahaõli, Dr. Ohhira toidulisand ja Korea kosmeetika ehk C-vitamiiniga koorivad padjakesed. Lisaks läheb loosi Buduaari värske number koos märkmikuga, huulepulk, jumestuspintslite komplekt, küünal ja pudel kihisevat.

Loosimises osalemiseks:

 – vasta küsimusele: millisest tervisetootest talvel kõige enam puudust tunned?

 – jäta kommentaaridesse oma kontaktandmed

Auhinna võitja selgub esmaspäeval, 21. jaanuaril! Talvise turgutuskomplekti võitis omale Kai, palju õnne! Võtame võitjaga ühendust!


Foto: TV3

*Juukseenergia Öli sisaldab eriti väekaid taimi, mis mõjuvad peanahale ja juustele taastavalt ning kosutavalt. Õli ergutab peanaha mikrovereringet ja varustab vajalike toitainetega, tugevdades juuksesibulat. Kiirendab juuste kasvu ja pidurdab väljalangemist. Öli tooted on valmistatud 100% orgaanilistest eeterlikest õlidest ja 100% orgaanilistest baasõlidest.

*Dr.Ohhira toidulisand taastab tõhusalt inimorganismi optimaalse tasakaalu. Dr. Ohhira probiootikumid on segu probiootikumidest (piimhappebakterid) ja prebiootikumidest. Dr. Ohhira probiootikum on 100% looduslik toidulisand.

*Korea kosmeetika, koorivad padjakesed Wish Formula C200 Bubble Peeling Pad.

Kommentaarid puuduvad