Täna
14. aug
18...23
7...16
Homme
15. aug
21...27
9...17

Meelelahutus

Anu Saagim kandideerib roheliste nimekirjas riigikokku

Foto: Tanel Meos/Delfi
12:44 17. jaanuar 2019
Autor: Seitsmesed

Anu Saagib lahkub Õhtulehe loovjuhi ametikohalt ja kandideerib roheliste nimekirjas riigikokku, kirjutab Õhtuleht.

„Olen viimased aastad olnud rohelise mõtteviisiga ja tunnen, et nüüd on õige hetk Eestimaa Rohelisi valimistel aidata,“ selgitas Anu. „See on minu jaoks põnev ja samas ka pisut hirmutav väljakutse. Usun kogu südamest, et Eestist võib saada üks maailma puhtamaid ja elutervemaid riike.“

„Tänan Anu väga-väga tehtu eest, soovin talle edu uues ja põnevas väljakutses ning kindlasti kohtume veel kunagi tulevikus – kas ministrina leheveergudel või kirjutajana, eks seda näita juba elu,“ ütles Õhtulehe peatoimetaja Martin Šmutov.

Loe täispikka artiklit Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!