Täna
23. okt
10...12
7...11
Homme
24. okt
9...12
5...11

Meelelahutus

Multitalent Mart Sander suundub poliitikasse: mind meelitati ära positiivse reaalsusega

Foto: Rene Suurkaev/Delfi
14:58 17. jaanuar 2019
Autor: Seitsmesed

Mart Sander teatas täna hommikul, et kandideerib tulevastel riigikogu valimistel Eesti 200 nimekirjas. Eile küsis ta oma sotsiaalmeediakontol, kas peaks seda tegema ja arvamusi oli erinevaid. 

Mart Sanderi sõnul ei võta ta kandideerimist kui muutumist poliitikuks. "Liitusin programmiga, kuna usaldan mitmeid selle ellu kutsunud inimesi. Mind teeb rahutuks meie avalikku ellu sekkuv poliitiline agressiivsus ja aina taanduv poliitkultuur, inimeste jagamine „rahvaks“ ja „rahvavaenlaseks“.

Multitalent tegi erakonna valiku selle põhjal, et Eesti 200 koondab mitte professionaalseid poliitikuid, vaid oma ala spetsialiste ja kogemusega professionaale. "Kuna tunnen, et tahan nii mitmeski kultuuri- ja haridusvaldkonda puudutavas küsimuses kaasa rääkida, siis on see parem võimalus kui esineda „arvamusliidrina“ (sõna, mida ma vihkan)."

Refereeritud Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?