Homme
25. juun
17...23
7...15
Ülehomme
26. juun
16...24
10...16

Meelelahutus

Vahva! 88-aastase vanaproua kootud käpikud filmist "Eia jõulud Tondikakul" on hinnatud üle ilma

Foto: Kristjan Mõru/Delfi
13:05 17. jaanuar 2019
Autor: Seitsmesed

Adele Falkenbergi värvilised käpikud soojendavad lastefilmis „Eia jõulud Tondikakul” tegelaste käsi, neid kannab pool Tallinna Kalamaja noortest elanikest ja need on kuulsad väljaspool Eestitki, kirjutab Maaleht.

Adele kindad olid mitu aastat müügil Keila käsitööpoes, kuid omanikku need ei leidnud. Adele õe Elfriide pojatütar Kätlin haaras ohjad enda kätte ja pani mullu sügisel müügikuulutuse Kalamaja Facebooki gruppi. Kindad läksid nagu soojad saiad. 

„Küllap filmitegijad märkasid minu postitusi ja nii nad need kindad leidsidki. Nad tellisid samuti terve portsu,” nendib Kätlin. Neid kannavad näitlejad Anne Reemann, Tõnu Oja, Mirtel Pohla, Märt Pius ja lauljatar Liis Lemsalu.

Refereeritud artikli täistekst Maalehes.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?