Täna
24. aug
18...23
11...17
Homme
25. aug
18...23
6...15

Meelelahutus

Ei või olla! Mailis Repsi abikaasa peab Kuubal mesinädalaid hoopis teise naisega

Foto: Karin Kaljuläte/Delfi
14:42 01. veebruar 2019
Autor: Seitsmesed

Poliitik Mailis Repsi (endine?) abikaasa Agris Repšs poseerib sotsiaalmeedias avaldatud pildil koos tumedapäise lätlannaga. Pildi allkirjast võib lugeda, et naine veedab mehega mesinädalaid Kuubal, mistõttu näib, et minister Repsi abielu on salamisi lõpu leidnud.

Esimesi vihjeid, et abielus on probleeme, võis ehk aimata juba siis, kui Reps novembris sotsiaalmeediasse postitas perepildi, kus meest ei ole.

Mailis ja Agris Repšsi peres kasvab neli poega ja kaks tütart: Richard, Karl Robert, Henry Roger, Frederick, Elizabeth ja Charlotte. Paari esimene laps sündis 2003. aastal, noorim 2017. aasta kevadel.

Refereeritud Kroonikast


Foto: facebook.com

Selle uue noorusliku profiilipildi lisas Agris endast oktoobris, kus viibib puhkusereisil ning mehe päikeseprillidelt peegeldub seesama lätlanna, kellega minister Mailis Repsi ekskaasa nüüd Kuubal väidetavalt mesinädalaid veedab.


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Uru 18:43 01. veebruar 2019
Hahaaa paras nah igal oinal oma mihklipäev

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?