Täna
14. aug
18...23
7...16
Homme
15. aug
21...27
9...17

Meelelahutus

Elina Nechayeva ideaalsest mehest: mees peaks olema eelkõige partner, kes peaks toetama ja armastama

Foto: Kristjan Järv/Jana
14:37 11. veebruar 2019
Autor: Seitsmesed

Ooperilaulja ja mullu Eesti Laulu konkurssi võitnud Elina Nechayeva rääkis pikas usutluses naisteajakirjale Jana, milline peaks olema üks õige mees. Elina sõnul peaks mees olema eelkõige partner. „Ta peaks mind toatama, armastama ja vastu võtma mind sellisena nagu ma olen minu heade ja halbade külgedega. Suhte alus on teine teise austamine.”

Elina jaoks möödus läinud aasta mitte ainult Eesti Laulu ja Eurovisiooni tuules, kust ta tõi väärika kaheksanda koha, vaid sama tormiline oli ka tema eraelu ning ta kihlus kevadel ettevõtja David Pärnametsaga (42).

Pikka intervjuud Elina Nechayevaga saad lugeda uues kuues venekeelsest ajakirjast Jana või SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!