Täna
18. sept
10...14
2...10
Homme
19. sept
9...12
0...11

Meelelahutus

Katrin Lust avameelselt Zandi loost: siin oli palju kära, aga vähe muutust

Foto: Rauno Volmar/Delfi
11:33 14. veebruar 2019
Autor: Seitsmesed

Eilses "Pealtnägijas" andis Katrin Lust Mihkel Kärmasele avameelse intervjuu, milles rääkis ausalt kupeldamisskandaali lõpplahendusest ja sellest, mida ta tegelikult sellest loost arvab.

"Kui mulle saabus härra Zandi nõue, kus ma nägin, et ta nõuab miljonit, neid hüpoteeke.. ta nõudis ju minu kõikide varade külmutamist jne. Mitte et mul oleks palju varasid, ma elan väga tagasihoidlikult. Aga see oli väga hirmutav. Ma mäletan, et mul oli paanikahoog. Ma vaatasin seda hagi sisu, helistasin oma advokaadile ja mõtlesin, et miks ma seda kõike teen," tunnistas ta Kärmasele.

"Ma kahetsen Zandi lugu, sest ma tegelikult ei tahaks juriidiliselt vaielda, vaid ma tahaks saateid teha. Tegelikult on ju olnud Eesti tüdrukute vaba valik sellise härraga magada, temalt kingitusi võtta, ja tegelikult kokkuvõtvalt, mida ma selle looga siis ühiskonnas muutsin? Kui me võtame ükskõik, millise teise loo, siis ma ei tagane sellest, aga siin on palju kära ja vähe muutust."

Loe lähemalt ERR Menu'st


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu