Täna
18. sept
10...14
2...10
Homme
19. sept
9...12
0...11

Meelelahutus

Video! Kuula Eesti Laulu finalist Kadiahi võistlusloo akustilist versiooni!

12:01 15. veebruar 2019
Autor: Seitsmesed

Juba homme astub Eesti Laulu finaalis lavale Kadiah oma võistluslooga "Believe". Täna aga üllatas lauljatar oma kuulajaid videoga, milles esitatakse lugu akustiliselt.

Lisaks Kadiahile näeb videos Eesti andekamaid tšelliste, kelleks on Andreas Lend ja Joosep Kõrvits. Klaveril saadab loo kaasautor Kristjan Ruus ning taustalauljateks on vaieldamatult parimad Dagmar Oja, Rolf Roosalu ning Kaire Vilgats. 

Kadiahil tuli mõte salvestada lugu akustiliselt juba mõni aeg tagasi. "Lootsin laulu valmimisest saati, et saan anda kuulajatele vahetult laulu emotsiooni edasi koos eheda vokaaliga ning keelpillide kõlaga. Finaali pääsedes teadsin, et peame selle kiiresti ära tegema. Mul on au teha koostööd nii professionaalse tiimiga!"


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu